Alla hjärtans dag tips hotellweekend i Stockholm

  • Address: , ,
  • Pris från:
  • Boka

Alla hjärtans dag tips hotellweekend i Stockholm

Inför kommande alla hjärtans dag, som är den 14:e februari i vanlig ordning, tänkte vi rekommendera ett väldigt uppskattat att visa omtanke och kärlek till sin partner. När du verkligen vill vara romantisk mot din partner finns det få gåvor som slår en romantisk hotellweekend, fördelarna är många:

  • Ni får komma iväg tillsammans och göra något kul.
  • Det blir ett avbrott i vardagen, som en liten minisemster.
  • Det är ett bra sätt att få lite krydda i tillvaron.
  • Kombinera med stadsupplevelser.
  • Ät på fin restaurang.
  • Eller bara mysa på hotellet.

3 romantiska hotelltips i Stockholm

Om man ska välja ut ett område i Stockholm som är relativt tätt med romantiska hotell så är det i  Gamla stan och stadsdelen Södermalm du har bra möjligheter.

Hotell Anno 1647

Hotellet Anno 1647 hittar du på Södermalms höjder med en fantastisk utsikt över Gamla stan,   det pitoreska läget välkomnar dig med hotellporten mot den smala gatan Mariagränd. Hotellet har 42 gästrum, hotellets inredning och atmosfär är väldigt charmig och mysig. Här tillbringar du en förträfflig weekend varvat med nöjen och shopping  i Stockholm.

Läs mer om hotell Anno 1647<<

Queens Hotel

På Drottninggatan, mitt i Stockholms shoppingstråk, finner du Queens Hotel. Det är ett mindre hotell med personlig känsla, här erbjuder man 53 hotellrum med alla bekvämligheter som kan förväntas. Förutom de närliggand shopping- och restaurangmöjligheterna, rekommenderas även ett besök på Centralbadet som ligger mittemot. Här kan du boka spabehandlingar, en perfekt överaskning att toppa hotellupplevelsen med.

Läs mer om och boka Queens Hotel<<

Lord Nelson Hotel

Om du föredrar maritim miljö kan vi rekommendera hotellet Lord Nelson där allt går  i skeppstema. Hotellrummen har alla helt egen unik skeppsinredning och överallt i hotellet finner du antika detaljer från olika skepp som ägarfamiljen har samlat på sig under åren. Lord Nelson Hotel ligger mitt i Gamla stan med många historiska sevärdheter runt hörnet, här finns många romantiska caféer och restauranger.

Boka Lord Nelson Hotel<<

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)