Boende i Stockholm

I allmänhet går servicenivå och prisnivå hand i hand. Tumregeln när du letar boende i Stockholm är att ju dyrare hotell, desto bättre service och en mer bekväm hotellvistelse. Det betyder dock inte att alla billiga hotell håller låg standard. Det finns en hel del hotell som överträffar förväntningarna. Söker du billiga hotell i Stockholm hittar du snabbt ett ganska stort utbud av hotell som bjuder på en alldeles utmärkt hotellvistelse till en relativt billig penning. Här är tre utvalda hotell för ditt boende i Stockholm.

Rygerfjord Hotel & Hostel

Rygerfjord Hotel & Hostel har under många år varit en favorit bland besökare till Stockholm som vill ha ett bekvämt och billigt boende. Detta hotell är inrymt på ett fartyg som ligger för ankar vid Söder Mälarstrand. Hotellrummen är inredda i hyttstil, med ett marint tema på både textilier och övrig inredning. Här finns både en restaurang och en bar. Frukost ingår i priset för en hotellnatt. Sammantaget finns 54 rum på fartyget, i flera olika rumstyper.

Till bokningen >>

Pensionat Vasastan

I närheten av Stockholms observatorium i stadsdelen Vasastan ligger det gemytliga pensionatet Pensionat Vasastan. Här erbjuds ett traditionellt hotellboende i rum inredda i en klassisk hotellstil. Hotellet har ingen restaurang eller matsal, men frukost ingår (serveras på ett närliggande café). Alla rum har platt-TV med kabelkanaler. Badrummen, som är delade, håller en ganska hög standard.

Till bokningen >>

Hotel Stureparken

Hotel Stureparken, beläget vid just Stureparken på Östermalm, är ett givet val för besökare som vill ha ett mer fritt boende. Här finns nämligen ett välutrustat kök som alla gäster har fri tillgång till. De sammanlagt nio rummen finns i två varianter, nämligen dubbelrum och trebäddsrum. Vissa rum har privat badrum, medan andra har delade badrum. Bekvämligheter som gratis Wi-Fi, platt-TV med satellitkanaler och gratis kaffe är standard. Frukostbuffé ingår i priset och varma dagar kan frukosten intas utomhus på hotellets balkong.

Till bokningen >>

Hotelstockholm.se är sajten som informerar om olika boenden i stockholmsområdet. Främst tipsar vi om olika hotell, men även tips om vandrarhem och bed and breakfast. Vi har inte med information om lägenhetsmarknaden i Stockholm. Letar du boende i andrahandslägenhet rekommenderar vi dig att söka vidare på blocket och andra annonssajter. Söker du bostad eller bygglov i Stockholm är ett hett tips att starta på stockholm.se/ByggBo/.

Vi belyser de hotell som man finner via Hotelstockholm.se, bokningssidan med inriktning mot alla Stockholms alla hotell, allt från riktiga budgetboenden till lyxhotell.